Hollandsch Welvaren

hollands welvaren

“Wij willen dat iedere Nederlander regie kan nemen over zijn eigen gezondheid en geluk.”

Bij Hollandsch-Welvaren staan mensen centraal! Het gaat om ouders, pubers, kinderen, buurtgenoten. Mensen zoals jij en ik. Die allemaal gezond en gelukkig willen zijn. Dat is het vertrekpunt. Goed geïnformeerde en gemotiveerde mensen kunnen hun eigen gezonde keuzes maken. De programma’s van Hollandsch-Welvaren vergroten kennis en vaardigheden, motiveren mensen zelf de regie in handen te nemen en leveren een bijdrage aan hun vitaliteit. Dat maakt gezonder én gelukkiger! 

Hollandsch-Welvaren gelooft in de kracht van de positieve aanpak en preventie. Maatschappelijke uitdagingen worden altijd benaderd vanuit de positieve gezondheid. De organisatie laat zich inspireren door grote denkers en doeners, is deskundig en goed geïnformeerd. Dit geeft de basis om innovatief te denken én te handelen.

Samenwerking maakt alles sterker, daarom maakt Hollandsch-Welvaren actief verbinding met andere bevlogen organisaties met dezelfde waarden. Het maakt de oplossingen beter en vergroot tegelijkertijd het draagvlak. De mensen van Hollandsch-Welvaren zijn doeners, ze leren en verbeteren continu terwijl ze vooruitgang boeken. Omdat er wordt gewerkt met publieke middelen, is de organisatie zelfkritisch op efficiency en effectiviteit. Er wordt impact gerealiseerd door de projecten te laten aansluiten op de bestaande faciliteiten en programma’s. Hollandsch-Welvaren laat zich nooit beperken bij de ontwikkeling van haar oplossingen.

Ga naar de website van Hollandsch Welvaren